Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rahapuu – Sijoittajat

13.2.2023 @ 18:00 - 20:00

Mitä uudiskohteen ostajan pitäisi ottaa huomioon? – luvassa ainakin 10 vinkkiä.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä avautuvalla lomakkeella https://forms.gle/Drx2gBBA3GMEqF7F8 .
Kimmo Jyrkkä on tamperelainen 36-vuotias yksityinen sijoittaja, jonka intohimon kohteena ovat erityisesti asunnot – asuinhuoneistojen ostaminen, vuokraaminen, remontoiminen sekä myyminen.
Jyrkkä sijoittaa Tampereen keskustan vanhoihin kivitaloihin, mutta myös lähiöiden uudiskohteisiin – kuitenkin aina sen verran lähelle, jotta voi paikallisesti toimien ”tee-se-itse” vuokranantajana reagoida nopeastikin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ilman välikäsiä – vuokrakohteen markkinoinnista sopimuksen tekemiseen ja vuokrasuhteen päättämiseen.
Asuntosijoittamisen juuret hänellä ovat osa melko tyypillisen vuokranantajan tarinaa: Ensin ostettiin oma asunto ja jätettiin se vuokralle.
Vaurastumisen tavoittelu ei ole enää Jyrkälle ykkösasia, vaan hyvän vuokranantajuuden tunnetuksi tekeminen, yksityisten vuokranantajien edun ajaminen sekä vaikuttaminen merkitsevät hänelle enemmän. Hän on vastannut Pirkanmaalla Suomen Vuokranantajat ry:n paikallistoiminnasta vuodesta 2016 alkaen järjestäen vuosittain parikymmentä erilaista koulutus- ja valmennustapahtumaa. Luottamustoimia hänellä on mm. Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry. hallituksen jäsenyys, ja Suomen Kiinteistöliiton asunto-osakeyhtiö toimikunnan jäsenyys.
Mottona hänellä on ollut: ”Yksi kaikkien ja kaikki yhden vuokranantajan puolesta”.

Tiedot

Päivämäärä:
13.2.2023
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry

Tapahtumapaikka

TSYN huoneisto
Pellavatehtaankatu 12 c
Tampere, 33100
+ Google Map