Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rahapuu – Sijoittajat 20.4.2022

20.4.2022 @ 18:00 - 20:00

Rahapuun huhtikuun tapahtumassa puhutaan treidaamisesta eli nopeasta kaupankäynnistä sijoitusvälineillä.

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella… ensimmäiset 50 mahtuu mukaan… https://forms.gle/FgbtrzLjeMqcM5iR8

Olet varmasti kuullut tarinoita treidaamalla äkkirikastuneista ja toisaalta kaikki rahansa menettäneistä. Monesti treidaamisesta puhutaan myös uhkapelaamisena.

Tule kuulemaan yhden treidaajan tarina sekä hänen vinkkinsä että varoituksensa treidauksesta. Saat tietoa siitä, miksi treidaaminen on hankalaa ja miten se eroaa holdaamisesta. Treidaamiseen liittyy tekninen analyysi, jota Heikki on luvannut esitellä. Analyysin avulla Heikki kertoo miten hänen mielestään swing-treidaamista pitäisi lähestyä.

Heikki Ikonen on sijoituspalveluyrittäjä ja pitkäaikainen sijoittaja, jolla on kokemusta päiväkaupan lisäksi myös kaikenlaisesta muusta sijoittamisesta. Heikki on ostanut ja myynyt osakkeita parinkymmenen vuoden aikana miljoonilla. Heikki on taustaltaan toimittaja, joka on kirjoittanut taloudesta valtavan määrän juttuja suomalaisiin päivälehtiin, etenkin Aamulehteen, mutta muuallekin.

Heikki pyörittää omaa sijoittajasivustoa https://porssihaukka.fi/ . Sivustolla on osana palvelua pelipaperisysteemi, jolla tavoitellaan joidenkin viikkojen tai kuukausien nousutrendejä amerikkalaisilla osakkeilla. Heikki pitää tätä ainoana järkevänä tapana treidata piensijoittajalle. Pelipaperien saldo oli tammikuussa 2022 16-0 eli 16 voitollista treidiä eli ei toistaiseksi tappioita.

Lisätietoja rahapuusijoittajat@gmail.com .

Tiedot

Päivämäärä:
20.4.2022
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry

Tapahtumapaikka

TSYN huoneisto
Pellavatehtaankatu 12 c
Tampere, 33100
+ Google Map