JÄSENEMME
Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry

Tällä sivulla voit tutustua jäsenistömme palveluihin & tarjouksiin. Jäsenet voivat ilmoittaa tarjouksensa tällä lomakkeella.

Etsiessäsi tiettyä yritystä tai palvelua, voit hyödyntää tätä etsi-toimintoa:


Huom jäsenet! Yrityksen esittelyteksti lisätään Membookista hakemuksen hyväksymisen yhteydessä jos olet antanut luvan tietojen julkaisuun. Jos myöhemmin haluat muuttaa tietoja tai poistaa esittelyn yhdistyksen sivuilta, laita viestiä osoitteeseen jasenasiat@tsyn.fi.

Tiedot eivät päivity kotisivuillemme Membookista automaattisesti.

Tarvittavan logotiedoston voit lähettää osoitteeseen jasenasiat@tsyn.fi (koko max 200 x 200 px).


 

 

1:1 Hyvinvointi • Anita Karjalainen

Haluaisitko tiputtaa painoa, tuntea itsesi energiseksi ja voida hyvin? Toimin Cambridge Valmentajana Tampereella. Autan sinua mielelläni pääsemään tavoitteeseesi. Olen innokas ja kannustava valmentaja, jonka avulla saavutat ihannepainosi ja pystyt myös pitämään sen. Apunamme matkalla toimii Cambridgen taso-ohjelma ja sen herkullisen makuiset tuotteet.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!
Puh: +358 45 200 3022
www.anitakarjalainen.fi

Asianajotoimisto Tempo Oy

Tervetuloa palveltavaksi kaikissa oikeudellisissa asioissa! Tärkeitä osaamisalueitamme ovat pk-yritykset, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt sekä rakentaminen, sopimusoikeus, konkurssit, yrityssaneeraukset ja työoikeus.

Palvelemme myös perhe-, perintö- ja rikosoikeudellisissa asioissa. Olemme The European Network -ketjun jäsen ja tarjoamme nopeat ja luotettavat yhteydet eri puolille Eurooppaa.

Puh: 03-123 5100
www.tempolaw.fi

Creavela Oy

Hei! Autan sinua ja yritystäsi kehittymään graafisen suunnittelun, palvelumuotoilun ja tulevaisuuden ennakoinnin keinoin. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Puh: 040 573 9990

Graafisen viestinnän toimisto Vaahtera

Mainos, esite, juliste, rollup, logo, käyntikortti, asiakaslehti tai vaikka kirjan taitto – graafista suunnittelua sinun tarpeisiisi. Täyttääkö yrityksesi vuosia? Kerro yrityksesi tarina.

Historiikki voi olla kirja, digitaalinen julkaisu, lehtiartikkeli, visuaalinen esitys tai vaikka näyttely. Historiikeissa tavoittelen johdonmukaisuutta ja kulkevaa, eläväistä tekstiä, jossa kuuluu ihmisten ääni.

Puh: +358 50 345 0654
www.vaahtera.com

 

Helakka

Helakka-tuottemallistoon kuuluu sulattamalla tehtyjä lasikoruja, lusikkakoruja sekä avainnauhoja. Materiaaleina käytetään vanhoja hopealusikoita, hopeaa, sulatus- ja kierrätyslasia, kiviä sekä helmiä. Helakka-tuotteiden kantava teema on ekologisuus, selkeälinjaisuus sekä graafisuus. Erilaisten muotojen, värien ja eri tekniikoiden yhdisteleminen takaa tuotteiden yksilöllisyyden.

Puh: 040 817 5364
www.helakka.fi

Idole Oy LKV

Pienenä välitysliikkeenä pystymme toimimaan kustannustehokkaasti ja siksi tarjoamaan myös edullista palvelua. Toimintamme pohjautuu luonnollisesti tyytyväisiin asiakkaisiin. Yksityisyrittäjänä minulla on mahdollisuus olla joustava. Myyn kiinteistöjä toimeksiantajan työaikana, iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin kun ostajalle sopii.

Puh: 040 589 7299
www.idole.fi

Katankontit

Haluatko kehittää organisaatiosi hyvinvointia ja tulosta? Katankonttien missio on auttaa esimiehiä saamaan tiiminsä loistamaan. Koulutuksemme ja tsemppaushetket nostattavat motivaatiota ja yhteishenkeä sekä lisäävät hyvinvointia ja parantavat tulosta. Aira Samulinin kankea kaksoissisko, Aira S. Amulin puolestaan vierailee siellä, missä halutaan luoda iloa, naurua ja hyvää mieltä.

Puh: 040 740 7938
www.katankontit.fi

Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia

Puh: 040 560 3364
www.fennia.fi

Kirjoittavat Generalistit

KG on helposti lähestyttävä ja tarpeisiin mukautuva kumppani toimivaan viestintään ja markkinointiin. Generalisteina opimme nopeasti ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja tavoitteita – siksi meidän tuottamamme viestintä tuntuu oman porukan tekemältä.

Palveluihimme kuuluvat mm. sisällöntuotanto, käännökset, graafinen suunnittelu ja nettisivujen rakentaminen tai uudistaminen.

Puh. 040 555 2838
www.generalistit.fi

Kraffa

www.kraffa.fi

Käännöstoimisto Elina Eskola Oy

Puh: 050 357 6277
www.elinaeskola.com

Laulustudio Kaisa Kelloniemi

Laulutunteja kaikenikäisille taitotasosta ja tyylilajista riippumatta! Erinomainen sijainti Tampereen keskustassa. Tutustu opettajaan ja opetukseen kotisivuilla, ajanvaraus osoitteessa vello.fi/kaisakelloniemi. Tervetuloa!

Puh: 040 7376 237
www.kaisakelloniemi.com

Laurentium Oy • Digitoimisto

Laurentium Oy on digitaaliseen markkinointiin erikoistunut mainos-/markkinointitoimisto, joka palvelee yrityksiä ja yhdistyksiä ympäri Suomen. Tarjoamme laadukasta kokonaispalvelua ja pitkäjänteistä kumppanuutta digitaalisen markkinoinnin parissa: hakukoneoptimoidut koti- ja mainossivut, sosiaalinen media, sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu, valokuvaus, yritys- ja mainosvideot. Yrittäjänaisille mahdollisuuksien mukaan jotain extraa.

https://www.laurentium.fi

Lempivaimo

Lempivaimo™ - hyvinvointia mieleen, kieleen ja poskipieleen. *Sertifioitu Mind Coach - Stressinhallintavalmentaja. *NLP Master Practitioner *LCAF Coach -opiskelija.

Puh: 0400 722 332
www.lempivaimo.fi

Lissun Juhlapalvelu Oy

Toteutamme yritys- ja yksityistilaisuudet suurella sydämellä ja vakaalla ammattitaidolla. Herkulliset ruuat, syötävän kauniit kakut, tarjoilu, somistus, ohjelma - saat halutessasi koko paketin! Erityisesti meidät muistetaan kauniista teemakattauksista ja reippaasta henkilökunnasta! Teemme myös konsulenttityötä, joten jos tarvit ilopillerin tai nuorekkaan myyjän tuotteellesi, niin otapa yhteyttä!

Puh: 0505406447
www.lissunjuhlapalvelu.com

LPH-Tilit Oy

Tavoitteemme on tehdä taloushallinnosta helppoa ja mukavaa. Lain velvotteiden täyttämisen lisäksi saat meiltä neuvoja ja tukea yrityksesi parhaaksi. Haluamme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään!

https://lphtilit.fi

Lymisan Hyvinvointipalvelut

Lymisan Hyvinvointipalveluissa Ylöjärvellä tarjotaan kosmetologipalveluita ammattitaidolla ja sydämellä. Apua, hoitoa ja neuvoja on saatavilla ihon ja kehon eri vaatimuksiin. Hyvinvoiva ja terve iho säteilee elinvoimaa ja lisää koko kehon hyvinvointia päästä varpaisiin. Varaa aika itsellesi jo tänään ja tule hemmoteltavaksi ja rentoutumaan! Muista, että Sinulla on Lupa nauttia elämästä!

Puh: 040 855 2241
www.lymisan.fi

Maikki Media Oy

Juontajat • Esiintymiskoulutukset

https://maikki.fi

Matrocks Oy

Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaja, Matrocks Oy, tuottaa matka- ja ohjelmapalveluja, sekä tuetun vapaa-ajan avustajapalveluja. Lisäksi tarjoamme palveluyrityksille asenteellisen esteettömyyden työkaluja erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen. Innostumme työstämme, rakastamme haasteita, päämäärämme on löytää asiakkaalle parhain ratkaisu.

Puh: 040 554 4204
www.matrocks.fi

Mediakimuli Oy

Kotisivujen suunnittelu, toteutus, päivitys ja faceliftit. Videokuvaus, webcast eli live-striimaus. Esitteiden ja kirjojen taitto. Mikrotuki.

Puh: 040 528 4937
www.mediakimuli.fi

 

Miracle-palvelut Oy

Laadukkaat siivouspalvelut koteihin ja yrityksiin jo yli 12 vuoden kokemuksella Tampereella ja lähikunnissa. Arvonlisäveroton siivous ikäihmisille. Monenlaiset apuvälineet sujuvampaan arkeen.

Puh: +358 50 535 2798
www.miraclepalvelut.fi

Neulevakka | Pirpoike

Neulevakasta löydät laadukkaat langat ja käsityötarvikkeet. Pirjolta voit kysyä myös taloushallintoon sekä nettisivujen ja verkkokaupan ylläpitoon liittyviä palveluja.

Puh: 045 120 1139
www.neulevakka.fi

Oili Tolonen tmi

Aiemmin toimin k-kenkäkauppiaana 25v. Nyt teen kaikenlaista toiminimen alla. Ottakaa yhteyttä, jos tarvitsette apua myyntiin ja markkinointiin.

Puh: 0400 621018

Palveleva Johanna Välimäki

Tervetuloa tutustumaan Evelace-alusasuihin! Autan liivimallin valinnassa ja teen oikeiden tuotteiden löytämisestä helppoa. - Voit varata koti- tai työpaikkaesittelyn - Teetin uuden autoni alusasumyyntiä varten, sepä vasta näppärää kun voin palvella asiakkaita missä vain.

Puh: 040 412 0782
www.evelace.fi

Ravintola C

Puh: 010 617 9760
www.ravintola-c.fi

Ravintovalmennus Katri Inkinen

Hyvinvointia sinun ehdoillasi. Ravintovalmennuksesta saat apua painon pudotuksen lisäksi erilaisiin terveysongelmiin. Personal training toiveidesi mukaan lempeästi aloittaen tai kunnolla hikoillen. Kuormitusta ja palautumista mittaava sykeävälianalyysi, josta saat tietoa autonomisen hermostosi tilasta sekä vinkkejä parempaan uneen ja palautumiseen. Tervetuloa matkalle kohti parempaa hyvinvointia!

Puh: 041 506 9026
www.katriinkinen.fi

Sadun Hohto

Jalkojenhoidon at suorittanut sairaanhoitaja tekee jalkahoitoja, kotisairaanhoitoa, kotipalvelua sekä kotisiivousta. Osaamisalueena vaativat jalat ja iäkkäät ihmiset. Sairaanhoitajana olen työskennellyt enimmäkseen vanhusten parissa mutta myös akuuttihoito on tuttua. Tällä hetkellä työni painottuu jalkojen hoitamiseen Tampereella sekä ympäristökunnissa asiakkaiden kotona. Myös lahjakortit.

Puh: 050 558 0232

Sisustusliisa

Sisustusliisa tekee sisustussuunnittelua, toteuttaa sisustuksia, toimittaa verhot ja verhoilut sekä myy yksittäisiä sisustustuotteita kuten tapetteja, kankaita, mattoja, ym. Tampereen Lamminpäässä.

Puh: 040 582 9461
www.sisustusliisa.net

Soiva Coaching

Soiva Coaching: Äänenkäytön ja esiintymisen koulutusta rennolla, mutta asiantuntevalla otteella. Soiva Web Design: Tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset kotisivut yrityksille ja yhdistyksille.

Puh: 050 372 6951
https://soivacoaching.fi

Soledo Oy

Kivi-, betoni-, tiili-, parketti-, laatta- ja tekstiilipintojen suoja-, hoito- ja puhdistusaineiden valmistus. Tuotenimi SOLEDO. Neuvontaa pintojen hoidoissa. Ammatti- ja kuluttajakäyttöön.

Puh: 010 470 2790
www.soledo.fi

Studio Decor Oy

Laadukkaat tapetit ja sisustuskankaat huippumerkeiltä luotettavasti ja asiantuntevasti.

Puh: 03 345 7400
www.tapettitaivas.fi

Studio Torkkeli Oy

Ammattivalokuvaajat palveluksessanne! Studio Torkkeli toteuttaa yritysten ja yksityisasiakkaiden kuvaustarpeet vankalla ammattitaidolla ja hyvillä mielin. Studiossa, miljöössä tai asiakkaan tiloissa.

Puh: 040 570 6544
www.studiotorkkeli.fi

Tanssikoulu Dance Actions

Dance Actions on tavoitteellinen ja kannustava hyvän fiiliksen tanssikoulu. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista tanssinopetusta kaikenikäisille aina aloittelijasta kilpa- ja ammattitasolle asti.

Puh: 040 735 1753
www.danceactions.fi

Terapia ja työnohjaus Aila Marttila

Olen tamperelainen ratkaisukeskeisiä menetelmiä hyödyntävä erityistason psykoterapeutti ja työnohjaaja. Tarjoan psykoterapiakeskusteluja erilaisiin henkilökohtaisiin elämänkriiseihin, mielenterveyden häiriöihin ja jaksamisen haasteisiin. Toimin opiskelusta ja työelämästä selviytymisen tukena. Esimiehille tarjoan ohjausta työhyvinvoinnin ja työyhteisön vuorovaikutuksen kehittämiseen.

Puh: 050 913 0825
www.ailamarttila.net

Thisway Connection

Thisway Connection on ketterä pirkanmaalainen tapahtuma- ja ideatoimisto. Autamme yrityksiä tapahtumien ideoinnissa sekä organisoinnissa. Merkitykselliset tapahtumat luovat yrityksille ikimuistoisia kohtaamisia.

Puh: 040 582 1949
www.thisway.fi

Tilitoimisto Tizian

Kirjanpito on kivaa!

Puh: 050 560 9900
http://www.tilitoimistotizian.fi

Tilitoimisto Tuovinen ky

Tilitoimisto Kangasalla. Palvelemme lähinnä Pirkanmaalaisia yrityksiä mutta olet tervetullut yhteistyöhön kanssamme olit mistäpäin Suomea tahansa, Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto

Puh: +358 500 623 986
www.tilituovi.fi

Tiptop Tuote Oy

Tupperwaressa me kasvatamme yrittäjyyteen!

Puh: 050 411 6215
www.tiptoptuote.fi

Tmi Marjo Koivisto

Kauniit ja huolitellut kynnet käsiin ja varpaisiin Kynsistudio Beautypointista. Meiltä myös Oriflame-tuotteet, kosmetiikka- ja hyvinvointituotteet koko perheelle. Kutsu meidät lisäämään ohjelmaa kokouksiin, asiakasiltoihin tai esim. henkilökunnan tyky-iltoihin. Tee illasta hauska ja hemmotteleva! Kokeile, ylläty ja ihastut!

Puh: 045 122 9640
Beautypoint (Facebook)

Tmi Minnariikka

Hei, Olen Minna Pietilä SKY- kosmetologi ja BiON -ammattikosmetiikkasarjan jälleenmyyjä. Toimin Globeuty -kauneushoitolayrittäjänä Glohair Hämeenpuiston yhteydessä Tampereella. Palveluitani ovat ihonhoito, sokerointi, klassinen hieronta, jalkahoito, ripset & kulmat, ripsien kestotaivutus, sekä kestolakkaukset. Kuuntelen sydämellä, hoidan käsillä - lämpimästi tervetuloa

Puh: 044 244 3694
www.kosmetologiminna.wordpress.com

Tmi Tammerkosken Terveys

Puh: +358 40 557 6614

Toimiva Tyyli Oy

Kati Vasell on yksi Suomen johtavista stylisteistä ja värien tuntemus on hänen erikoisosaamisensa. Katilla on uskomaton silmä luoda jokaiselle juuri hänelle ominainen tyyli; persoonaan, oikeisiin väreihin ja vartalomalliin nojaten. Kati ei niinkään juokse trendien perässä vaan haluaa löytää jokaiselle sopivan Toimivan Tyylin.

https://toimivatyyli.fi

Toinen Totuus | Innovation Home Tampere

Toinen totuus on ihmiset. Toinen totuus on ymmärrys. Toinen totuus on mielipide. Toinen totuus on kohta valmis.

https://toinentotuus.fi

VersoValmennus Oy

Luotettavaa ja henkilökohtaista valmennusta yrittäjän arkeen. Kumppanisi liiketoiminnan kehittämiseen vahvalla kokemuksella.

Puh. +358 50 555 2088
https://www.versovalmennus.fi

Via Blanca Oy

Via Blanca Oy on tienpitoon ja tienpidon hankintoihin perehtynyt konsulttitoimisto. Teemme työtä valtion ja kuntien organisaatioiden kanssa. Erityisosaamisalueitamme ovat mm. liikenneturvallisuus sekä tiestön hoito ja ylläpito.

Puh: 040 570 7030
www.viablanca.fi

Villipihlaja

Villipihlaja – tunne villi luontosi – tarjoaa hyvinvointiin, luontoon, tanssiin, leikkiin, villivihanneksiin ja höyrylaivaelämyksiin keskittyviä elämys- ja ohjelmapalveluita.

https://www.villipihlaja.fi

Zipatta

Zipatta tarjoaa kaikille Tampereen Seudun yrittäjänaisille -10% ruuista Zipatassa ja hyvän pitopalvelutarjouksen jäsenille (ilmoitathan jäsenyytesi tilattaessa).

Ravintola Zipatta • Tehdaskartanonkatu 22, 33400 Tampere
https://zipatta.business.site/