Jäsenesittely: Katri Inkinen

Aurinkoisen sunnuntain kunniaksi esittelemme palapelejä rakastavan Katrin.

Nimi: Katri Inkinen
Yritys: Ravintovalmennus Katri Inkinen
Yrityksen toimiala: Ravinto- ja elämäntapavalmennus, personal training sekä stressin ja palautumisen mittaus
Paikkakunta: Tampere
Yrityksen kotisivut: http://www.katriinkinen.fi

Miksi ja milloin ryhdyit yrittäjäksi?

Olen yrittäjäperheestä, mutta itselleni yrittäjyys ei ole koskaan ollut varsinaisesti tähtäimessä. Vanhempainvapaan aikana kiinnostuin kuitenkin oman elämätapamuutokseni kautta ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista ja lähdin opiskelemaan uutta alaa.

Aiemmalta koulutukseltani olen elektroniikan diplomi-insinööri. Opiskelin sekä funktionaalista että koululääketieteen mukaista ravitsemusta ja myös lääketiedettä perusopintojen verran avoimen yliopiston kautta. Personal trainer -opinnot kävin myös, koska liikunnan osaaminen on olennainen osa hyvinvointia ja yrityksen rohkaistuin perustamaan lopulta loppuvuodesta 2017.

Sittemmin mukaan on tullut koko ajan vahvemmin myös palautuminen ja viime vuoden aikana opiskelin myös palautumisohjaajaksi. Se tuo ymmärrystä ja keinoja auttaa silloin kun ruokavalio ja liikunta ovat kunnossa, mutta ihminen ei kuitenkaan voi hyvin.

Paras luonteenpiirteesi? Miksi?

Lempeys. En ole valmentajana orjapiiskuri enkä nöyryyttävä kaappien kyttääjä, vaan lempeä oikeaan suuntaan ohjaaja ja kannustaja.

Yrittäjätaipaleesi mielenkiintoisin kokemus?

Kaikki asiakkaat ovat erilaisia, mutta yksi mieleen jääneistä oli aamujumpan ohjaaminen ratikkatyömaalla viime kesästä loppusyksyyn. Toisaalta myös tämä korona-aika on aiheuttanut tähän mennessä suurimmat muutokset toimintaan ja laittanut miettimään vähän isommin omaa
tekemistä ja jaksamista.

Mitä muut eivät sinusta tiedä?

Rakastan palapelejä, toistaiseksi suurin koottu on 4000 palaa.

Miten vietät vapaa-aikasi?

Enimmäkseen perheen kanssa. Vapaa-aikaan kuuluu ulkoilu, lautapelit (ja edelleen ne palapelitkin ) ja muu yhdessä tekeminen kotitöiden lisäksi. Omalla ajalla käyn kuntosalilla, pelaan ringetteä ja kuuntelen äänikirjoja.

Mistä haaveilet?

Tällä hetkellä lämpimistä kesäpäivistä, joihin toivottavasti mahtuisi myös jonkin verran lomaa.

Minne haluaisit matkustaa? Miksi?

Olen kotona viihtyvää tyyppiä, joten kovaa kaipuuta matkustaa ei ole. Kaukokohteista Etelä-Amerikka oli haaveenani jo kauan sitten, mutta jäänyt toistaiseksi toteuttamatta. Ehkä sen voisi toteuttaa vielä joku päivä.

Vinkkisi muille yrittäjille?

Pidä huolta omasta hyvinvoinnistasi, olet yrityksesi tärkein voimavara!

Motto?

Mottoa mulla ei ole oikein koskaan ollut, mutta valmentajana sloganini on Tervettä järkeä hyvinvointiin.