Jäsenesittely: Marjo Koivisto

Pääsiäissunnuntain kunniaksi esittelemme valovoimaisen Marjon.

Nimi: Marjo Koivisto
Yritys: Tmi Marjo Koivisto / Kauneushoitola Beauty MaMa´s
Yrityksen toimiala: kauneuden- ja terveyden hoito
Paikkakunta: Tampere
Yrityksen kotisivut: www.beautymamas.fi
Oriflame verkkokauppa: beautystore.oriflame.fi/marjonshop
@beutymamas | @marjonbeautypoint

Miksi ja milloin ryhdyit yrittäjäksi?

Yrittäjyyttä aloin harjoittaa Oriflamen piiriedustajana, sivutoimisena yrittäjänä 1992 ja sitten viimein pitkän harkinnan jälkeen aloitin Oriflame aluejohtajana, päätoimisena yrittäjänä 2005.

Mietin päätyöstä luopumista todella pitkään, hyppy yrittäjyyteen tuntui kyllä vaikealta, lopulta rohkaistuin lähteä kokonaan kauneuden ja hyvinvoinninalalle, tekemään työtä itsenäisesti, omaksi hyödyksi ja tietenkin tehdä sitä mitä rakastan . Olin toiminut aluejohtajana 18 vuotta, kun vielä heräsi halu kouluttautua lisää. Niin pääsinkin Koulutuskeskus Lumovaan opiskelemaan päätoimisesti kosmetologiksi.

Valmistuttuani perustin opiskelukaverini kanssa pienen Kauneushoitolan Beauty MaMa´s Lielahteen, Niemenrantaan ja nyt yrittäjyyteni on sekä toimimista edelleen Oriflamen parissa ja sekä kasvattaen, kehittäen hoitolatoimintaamme.

Paras luonteenpiirteesi? Miksi?

Olen hyvin sosiaalinen ja ulospäinsuuntautuva tapaus. Asiakkaan huomioiminen ja hänestä huolehtiminen on antoisinta alallani.

Yrittäjätaipaleesi mielenkiintoisin kokemus?

Yrittäjätaipaleeni mielenkiintoisimpia kokemuksia on Oriflame toiminnassa tavoitetut palkintomatkat, joista paras oli Pariisissa Director Conference, jossa pääsi tapaamaan myös kollegoita ympäri maailman.

Mitä muut eivät sinusta tiedä?

No ulospäinsuutautuvana ei paljon jää itsestäni kertomatta, mutta pohjimmiltani olen kyllä arka vai olisko se ujoutta. 😁

Miten vietät vapaa-aikasi?

Perheen ja ystävien parissa mökkeillen ja veneillen. Välillä iskee innokas liikuntaboosti, jossa olen ikävä kyllä vähän on/off-liikkuja. Luonnossa liikkuminen on todella rauhoittavaa ja nautinnollista ja koirat ovat todella lähellä sydäntäni.

Mistä haaveilet?

Hoitolatoiminnan laajentamisesta, laajasta asiakaskunnasta, syventää edelleen osaamista nykyaikaisessa kauneuden hoidossa. Mistäpä muusta näin kun hoitolatoimintaa tehty vasta vajaan vuoden verran.

Minne haluaisit matkustaa? Miksi?

Singapore on ollut pitkään kiikarissa, koska se vaikuttaa eksoottiselta ja silti modernilta. Lämmin siellä ainakin on.

Vinkkisi muille yrittäjille?

Yhdessä olemme enemmän, myös näin erilaisessa tilanteessa. Toivotan kaikille uskoa ja voimia, kyllä me tästä selviämme.❤️

Motto?

"Tehdään arjestakin nautinnollista ja kaunista."❤️