Jäsenesittely: Noona Rissanen

Tänään esittelyvuoron saa välillä työssään lampaitakin keritsemään pääsevä, viinitilasta Italiassa haaveileva Noona.

Nimi: Noona Rissanen
Yritys: Vaihmalan Hovi
Yrityksen toimiala: Hotelli-ravintola
Paikkakunta: Lempäälä
Yrityksen kotisivut: https://vaihmalanhovi.fi

Miksi ja milloin ryhdyit yrittäjäksi?

Yrittäjyys on kulkenut vahvasti mukana koko elämäni ajan äitini yrittäjyyden myötä. Vuonna 2006 oli omat opinnot vielä kesken, kun avasimme ensimmäisen ravintolan Valkeakoskella. Oppirahojen maksun jälkeen siirryimme Lempäälään v. 2008, jossa jo 13 vuotta takana.

Paras luonteenpiirteesi? Miksi?

Joustavuus ja nopea reagointikyky. Työssäni ratkon päivittäin erilaisia ongelmia, liittyen joko asiakkaiden tarpeisiin tai tilojen kunnossapitoon.

Yrittäjätaipaleesi mielenkiintoisin kokemus?

Hotelli-ravintolassa jokainen päivä on erilainen. Välillä keritään lampaita tai pyydystetään niitä pitkin golf-kenttää, välillä taas nostetaan jumiin jäänyttä asiakasta porealtaasta. Yleensä kun sattuu ja tapahtuu, yrittäjä itse käärii housujen lahkeet ja hyppää suoristamaan vinoon kivitettyä suihkulähdettä jne!

Mitä muut eivät sinusta tiedä?

Monelle tulee yllätyksenä, että olen luonteeltani introvertti.

Miten vietät vapaa-aikasi?

Kiireisen työn vastapainoksi mieluiten lenkkeilen ihan kaksin koiran kanssa, ilman yhtään sosiaalista kontaktia. Omakotitalossa riittää puuhasteltavaa ja varsinkin erilaiset tee-se-itse-projektit ovat mieluisia. Matkustelisin aina ja joka paikkaan, jos kiireet antaisivat periksi.

Mistä haaveilet?

Viinitilasta Italiassa.

Minne haluaisit matkustaa? Miksi?

Singapore on jäänyt mieleen ihanana kohteena erityisesti ruoan vuoksi. Kohdetta tärkeämpää on hyvä seura Junamatka Turkuunkin kelpaa!

Vinkkisi muille yrittäjille?

Usko sinnikkäästi omaan visioon, pidä järki päässä.

Motto?

Hengitä.