Jäsenesittely: Paula Kerola

Tänään esittelyvuoroon pääsee kuunteleva ja intuitioon luottava Paula.

Nimi: Jäsenesittely: Paula Kerola
Yritys: Matrocks Oy
Yrityksen toimiala: Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaminen. Esteettömät matkapalvelut, tuettu vapaa-aika, ohjelmapalvelut, sekä Mainio asenne-koulutuspalvelut. Asiakkaina erityistarpeiset ryhmät ja yksilöt.
Paikkakunta: Tamperelainen yritys, joka toimii koko Suomen alueella ja Euroopassa.
Yrityksen kotisivut: http://www.matrocks.fi • http://www.mainioasenne.fi

Meitä saa seurata Facebookissa ja Instagrammissa, jos tykkää. Ihanaa kevättä!

Miksi ja milloin ryhdyit yrittäjäksi?

Valmistuin työttömäksi kulttuurialan osaajaksi. Perustimme kahdeksan muun sosiokulttuurisen työn koulutusohjelmasta valmistuneen kanssa Kulttuuriosuuskunta Alarmin vuonna 2005, koska työnäkymät olivat heikot työntekijänä toimien.

Paras luonteenpiirteesi? Miksi?

Kuunteleva. Koska monet tykkäävät, että joku kuuntelee.

Yrittäjätaipaleesi mielenkiintoisin kokemus?

Kuinkas pitkää tekstiä laitetaan?

Minun mielestäni mielenkiintoisinta on edelleen se, miten yrittäjänä kestän toisarvoisuutta. Miksi minun lapsieni sairastamista ei makseta, miksi minä en saa pitää äitiyslomaa, miksi en saa sairastamisesta samaa korvausta kuin työntekijä ja niin edelleen ja niin edelleen.

Ja ehkä tästä aasinsilta siihen, että on myös hyvin mielenkiintoista, miksi en ole näiden asioiden äärellä vielä totaalisen katkeroitunut.

Mitä muut eivät sinusta tiedä?

En minä vain tiedä.

Miten vietät vapaa-aikasi?

Tällä hetkellä odotamme roudan sulamista, että ruohonleikkuriterapeuttirobottimme Paavo pääsee kaunistamaan pihaa ja mieltämme. Vaarin ja mummon rakentamassa töllissä riittää tekemistä. Puuhailemme koko kuushenkisen perheemme kanssa ja lopuksi hemmottelemme SaunaSpassamme puutarhatöiden kuluttamia lihaksiamme. Syömme hyvin ja nautimme hyvistä juomista. Syksy on ihaninta, kun pääsee seikkailemaan sadonkorjuun merkeissä viereiseen metsään.

Mistä haaveilet?

Uusista sälekaihtimista.

Minne haluaisit matkustaa? Miksi?

Kotimaiset lähikohteet kuten Luomajärven Hevoskievari ja Vaihmalan Hovi ovat ihan parhaita. Lyhyt matka, mainio ruoka ja osuvat hemmottelupaketit. Sekä aidot, oikeat ihmiset työn takana. Sopii työhön ja vapaa-aikaan!

Vinkkisi muille yrittäjille?

Usko intuitioon. Se ei koskaan valehtele.

Motto?

Vie mennessäs, tuo tullessas – Mikko Mallikkaan isä