Vuokraa kokous- / juhlatila Tampereen keskustasta!

Tampereen Seudun Yrittäjänaisten kokous- ja juhlahuoneisto sijaitsee Pellavatehtaankadulla lähellä Koskikeskusta. Huoneistoa vuokrataan sekä yrityksille että yksityishenkilöille erilaisiin tapahtumiin, kuten pienimuotoisiin juhliin, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. Tila soveltuu parhaiten alle 50 hengen tilaisuuksiin.

Huoneistossa on kaksi pariovin jaettavaa tilaa, joihin molempiin mahtuu n. 25 henkilöä. Käytännöllisistä kalusteista, pöydistä ja tuoleista saa rakennettua tilaisuuksiin toimivan kokonaisuuden.

Huoneiston osoite:

Pellavatehtaankatu 12 C • 33100 Tampere

Koskikeskuksen ja Stockmannin pysäköintitalot sekä Hämpin parkki sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Huoneistossa hiljaisuus alkaa klo 22.00!

📷 Jenni Tuhkanen

Voin erittäin lämpimästi suositella Tampereen Yrittäjänaisten juhlatilaa kokouksien lisäksi myös n.40 hlön juhlapaikaksi. Sijainti Tampereen keskustassa on loistava. Tilat ovat siistit ja viihtyisät. Pöytiä ja tuoleja on tarpeeksi sekä erittäin kattava astiasto. Hinta laatusuhde on kohdallaan ja palvelu vuokrauksessa erinomaista.

Huoneiston varustelu

Varustukseen kuuluvat dataprojektori, dokumenttikamera, fläppitaulut (2 kpl), langaton verkko, DVD- ja videolaitteisto.

Hyvin varustellussa keittiössä on mikroaaltouuni, liesi, uuni, tilava jää-viileäkaappi, astianpesukone, kahden pannun kahvinkeitin, kahvi- ja ruokailuastiasto, tarjoiluastiat, juoma-, viini- ja konjakkilasit sekä tarjoilua helpottavat kahvipannut.

Huoneistolla on Flotex kokolattiamatto. Flotexin antibakteerinen Sanitized®-käsittely varmistaa tasaisen suojauksen bakteereja vastaan ilman, että puhdistus tai imurointi heikentäisi sitä. Se torjuu myös pölypunkkien lisääntymistä. Tästä johtuen Flotexilla on positiivinen vaikutus allergikkojen elämään, eikä vähiten sen johdosta, että päivittäinen imurointi poistaa siitä kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista.

Kokous- ja juhlatilan vuokraushinnat

Ilta klo 17 – 22 • 178 €
Päivä klo 8 – 16 • 210 €
Päivä ja ilta klo 8 – 22 • 280 €
Viikonloppu LA-SU • 350 €

Huoneistossa hiljaisuus alkaa klo 22.00!

Lyhyitä kokouksia varten tuntihinnoittelu, tuntihinta jokaiselta alkavalta tunnilta 50 €. Loppusiivous 140 €.

Hinnat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat Alv 0 % eli hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa.

Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry:n jäsenet saavat hinnoista 15 % alennuksen.

Varaukset

s-posti: huoneisto@tsyn.fi

Kerro lisätietoja tapahtumastasi - toivomasi ajankohta ja kellonaika, henkilömäärä

Jos loppusiivousta ei ole tilattu, tilan siivoaminen on vuokraajan vastuulla ja tila tulee jättää vastaavaan kuntoon kuin ennen tilaisuutta.

Yli 5 kerran varauksista peritään 10% varausmaksu vuokrauksen hinnasta. Varausmaksu hyvitetään vuokraushinnassa. Varaus tulee voimaan, kun varausmaksu on maksettu. Varauksen peruuntuessa varausmaksua ei palauteta.

Mahdollisesta tilaisuuden peruuntumisesta on ilmoitettava 14 vrk ennen tilaisuuden alkua, muutoin peritään puolet vuokran määrästä.