Sijoitusklubin vetäjä Tiina Pöhö

Puheenjohtajaamme Tiina Pöhöä haastateltiin Aamulehteen aiheesta sijoittaminen.


1990-luvun lamakuopassa parikymppinen Tiina Pöhö oli Tampereen kauppaoppilaitoksen laskentatoimen opiskelija ja tuore osakesijoittaja. Jälkimmäinen hänestä tuli sattumalta juuri oikeaan aikaan. Pöhö voitti opiskelijoille järjestetyn mestarimyyjäkilpailun ja sai palkinnoksi Keskon osakkeita. Hän antoi osakkeiden olla, mutta kun talous elpyi ja Pöhö huomasi osakkeiden arvon kasvavan, hän ajatteli, että tämähän on fiksua.

– Jos palkinto-osakkeet olisivat menettäneet arvonsa, en olisi ehkä pitänyt osakesijoittamista yhtä hohdokkaana, hän sanoo.

Osakkeet antoivat sysäyksen sijoittajaksi. Nyt Pöhö on sijoittanut liki 30 vuotta ja hajauttanut omaisuuttaan myös asuntoihin, rahastoihin ja sijoitusvakuutuksiin.

Aamulehti 13.6.2021
Lue juttu kokonaisuudessaan: https://www.aamulehti.fi/omaraha/art-2000007998464.html


Rahapuu-sijoittajat

Tampereen seudun yrittäjänaiset ry:n uusi sijoitusklubi.

Kokoontuu noin kerran kuussa käsittelemään tiettyä sijoittamisen teemaa, seuraavan kerran 30. kesäkuuta. Aiheena on silloin sijoitussuunnitelman teko. Tulevia teemoja ovat muun muassa rahasto- ja osakesijoittamisen perusteet sekä verosuunnittelu.

Sijoitusklubiin voivat liittyä aloittelijat ja konkarit. Sukupuoli, yrittäjyys tai yrittäjäyhdistyksen jäsenyys eivät ole edellytyksiä mukaan lähtemiselle.

Yhteydenotot sähköpostilla rahapuusijoittajat@gmail.com.

Ensi vuonna 75 vuotta täyttävä Tampereen seudun yrittäjänaiset vaikuttaa yrittämistä kannustavaan päätöksentekoon ja valvoo yrittäjänaisten etuja. Sijoitusklubi on yksi esimerkki yhdistyksen järjestämistä teemailloista, koulutuksista ja verkostoitumistilaisuuksista.